یاس نبی

وبلاگی جامع درباره حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها

یاس نبی

وبلاگی جامع درباره حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها

نرم افزارهمراه

*آشنایی با کتابخانه مجازی فاطمیّه*

کتابخانه حضرت زهرا (علیها السلام)

 

 

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->فاطمه گلواژه آفرینش - وِیژه تلفن همراه   

کجا زبان ما را رسد که وصف تو گوییم و کجا به اندیشه ما آید که ذکرتو آریم، و کجا توان قلم بود که نقش حسن تو نویسد و کدام آینه است‏که درخشش نور تو را بتاباند. فاطمه! ای بزرگ‏بانو! ای نام تو، جامع کمالاتت که گویای عصمت آتش‏سوز توست. ای آن که‏دامنت، رسالت‏سردار توحید را پرورد. ای آن که مهر رخت،خورشید فروزان مریم و آسیه و خدیجه را فزونتر است؛ چرا که‏جهان بانوان را تو سروری. ای آن که شهد شهادت سوزانت را ازچشمه صداقت و اخلاص چشیده‏ای.

 

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->زندگانی حضرت زهرا - ویژه تلفن همراه   

کتابی که در دست دارید ترجمه، تحقیق و استدراک بر »تاریخ فاطمة الزهراء« از کتاب بحارالانوار، تألیف دانشمند جلیل القدر علاّمه محمّد باقر مجلسی رَحمَه اللَّهُ است. سعی شده تا این مجموعه، بجز بخش مربوطه به زندگی حضرت فاطمه علیهاالسلام از کتاب بحارالانوار در بردارنده‏ی تمامی احادیث و روایات مربوط به آن حضرت که به مناسبتهای خاصّ در سایر بخشهای کتاب مذکور آمده است نیز باشد.

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->فرهنگ فاطمیه - ویژه تلفن همراه   

فرهنگ فاطمیه مجموعه‏ای است ازغوروغوص درزندگانی بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا«ع»که از زاویه سیره‏نگاری والگوپذیری درابعادمختلف نگاه شده که می‏تواند درزندگی فردی،خانوادگی واجتماعی ما مؤثر باشد...... فرهنگ فاطمیه ویژگیهائی دارد که از آن جمله می‏توان به موارد زیر اشاره کرد: جامع بودن: سعی شده به ابعاد مختلف زندگانی حضرت زهرا«ع»پرداخته و سیره علمی و عملی آن بانو به واسطه بیان نکات و وقایع تاریخی برشمرده شود. خلاصه بودن: از دیگر موارد و ویژگیهای این مجموعه، خلاصه بودن هر بحث است.

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->صدای فاطمی فدک - ویژه تلفن همراه   

آنچه در این کتاب می خوانید متن کامل خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها در ماجرای فدک و ترجمه فارسی آن در صفحه مقابل است. متن حاضر برای اولین بار با 22 سند ارائه می شود که با 17 نسخه مقابله گردیده است. مقدمه کوتاهی درباره ماجرای فدک قبل از خطبه و اسناد و منابع پس از آن ذکر شده است. پس از فتح خیبر در سال هفتم هجرت و حدود چهار سال قبل از رحلت پیامبر(ص)، اهل فدک تسلیم شدند بدون آنکه لشکر اسلام در فتح آنجا شرکت داشته باشند، و به حکم آیه ما افاء الله علی رسوله چنین سرزمینهایی ملک شخصی پیامبر(ص)می شود....

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->کشتی پهلو گرفته - ویژه تلفن همراه   

هیچکس آیاتوانسته است غم فاطمه- سلام الله علیها- درسوگ پدربه تصویربکشد،جزناله‏های بیت الاحزان فاطمه؟ در اندوه جگر سوز علی(س)در مواجهه با فاطمه‏ی میان در و دیوار و گاه شستن صورت نیلی و بازوی کبود فاطمه، هیچ هنرمند عارفی توانسته است مرثیه بسراید آنچنانکه از عمق رنج آدمی در چروک‏های پیشانی علی خبر دهد و وسعت غمهای خلقت را در پهنای اشک علی بشناسد و بشناساند جز باز اشک پنهانی علی؟ هیچکس را یارای آن بوده است که آلام محض زینب را به هنگام دیدار سر بردار بر بام نیزه‏ها بیان کند، جز خون جاری از سر مبارک زینب؟

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->حضرت زهرا بانوی بانوان - ویژه تلفن همراه   

والحمد للَّه رب العالمین و صلّی اللَّه علی محمّد و آله الطیبین الطاهرین ... نخلهای خاک‏آلود فدک هنوز از ستمی که بر تو روا داشتند می‏گریند؛ زندگی تو گواه مظلومیت همه دودمان هابیل است، همچنانکه وجود تو گواه قدس و عصمت خدا بر زمینیان بود... تازیانه‏ای که بر پیکر نازنین تو فروکوفتند، تبری بود که بندگان بت به انتقام نابودی اصنام بر پیکرتوحید ابراهیم فرود آوردند؛ هماره شرمسارباد دستی که برگونه خداگون تو سیلی زد، دریغا دل اگر درغم پاره شود شگفت نیست، چراکه شکستن پهلوی تو عظیمترازشکستن دیوارکعبه بود، و چون قامت استوارترا به ستم بر خاک نشاندند دین از پای افتاد...

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->با نور فاطمه هدایت شدم - ویژه تلفن همراه   

این اثر را به دوستداران با وفای حضرت زهرا(س)و آرمانخواهانی که در انتظار طلوع خورشید امامت یعنی حضرت حجه ابن الحسن عسکری(عج)به سر می‏برند، تقدیم می‏نماییم. کتاب حاضرکه داستان دل‏انگیز هدایت یافتن دانشمندی حقوقدان از اهالی سودان به مذهب جعفری را به تصویر می‏کشد،.......

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]--> اسرار فدک  - ویژه تلفن همراه   

از روزی که سرزمین فدک با نام فاطمه(ع)ارتباط یافته ارزش اعتقادی بخود گرفته است. از آن روز دیگر فدک یک ماجرای تاریخی پایان یافته نیست. آنگاه که فدک به امر خاص خداوند به فاطمه(ع) اعطا شد، دوست و دشمن فاطمه(ع) معرفی شدند. از آن پس فدک چراغی شد که هرگز خاموش نشده و نخواهد شد، و غصب آن مسئله‏ای است عظیم که تا ابد کسی نمی‏تواند آن را کوچک تلقی کند.

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->  زهرا مولود وحی-ویژه تلفن همراه   

در حدود یک هزار و چهارصد و بیست و شش سال پیش، در قسمت شمالی این دره‏ی باستانی، کاخی مجلل و باشکوه وجود داشت که بانوی زیبا و باکمالی را در خود می‏پرورانید؛ بانوئی که آوازه‏ی جلال و عظمتش در دنیای عرب طنین انداخت و وصف جمال و کمالش زینت‏بخش محافل سلاطین و رؤسای قبایل بود. از نظر ثروت و دارایی که یگانه ملاک شخصیت آن زمان و محیط بود، در میان زنان قریش بی‏نظیر، و تالار پذیرائیش مرکز انجمن ادبی مکه بشمار می‏رفت.

 

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->عروسی مهر و ماه - ویژه تلفن همراه   

زندگانی فاطمه ی زهرا (ع) و امیرمؤمنان (ع) چنان درخشان، جذاب و باشکوه است که چهارده قرن همه ی اندیشمندان را به خود خیره کرده و الگوی آرمانی همه ی پاکان عالم گردیده است. لحظه به لحظه ی زندگانی اهل بیت علیهم السلام دیدنی، شنیدنی و درس گرفتنی است. در این میان خاطره ی بسیار شیرین ازدواج دو گل پرثمر خاندان پاک پیامبر؛ یعنی فاطمه ی زهرا و امیرمؤمنان(ع) فراوان دلرباست. کتاب عروسی مهر و ماه با نثری روان و شیوا، شهد این ماجرای دلنشین را به کام ولایت دوستان می چشاند و آنان را با یکی از جالب ترین قطعات زندگی فاطمه و علی (ع) آشنا می سازد.

 

 

 

<!--[if !vml]--> <!--[endif]-->

 

فاطمه و فاطمیه – ویژه تلفن همراه

پنج پیام از حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد